Home » Aanbiedingen en Last Minute » Juni - het Trasimeno

Juni - het Trasimeno

M.i.v. 10/05/2021 Tot 31/05/2021

Juni  - het Trasimeno

VOORSTELLEN VAN JUNI :
Aanbod geldig voor een periode van zeven opeenvolgende nachten in uw keuze in de maand juni:
7 overnachtingen in een tweepersoonskamer met eigen badkamer 490, 00 (245, 00 per persoon) (de aanbieding is inclusief 7 overnachtingen voor 2 personen met ontnijt, prive-parking, zwembad)
Aanbod geldig voor een periode van vier opeenvolgende avonden naar keuze in de maand juni:
4 overnachtingen in een tweepersoonskamer met eigen badkamer 320, 00 (160, 00 per persoon) (de aanbieding is inclusief 4 overnachtingen, 2 personen met ontbijt, prive parking, zwembad)
Voor langere ´lang op PRIJZEN EN KORTINGEN CONCESSIES te stemmen met de moment van boeking. Deze aanbiedingen zijn alleen geldig voor boekingen gemaakt via het internet, contact opnemen met de B & B op info@isoletramonti.com De reservatie is geldig beschouwd zodra bevestigd door de structuur.

Vanaf € 75,00

Aanvraag informatiePrivacy


Ik geef mijn toestemming om mijn persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor deze dienst.
De behandeling van uw persoonlijke gegevens zal gebeuren in volledige naleving van de bepalingen van Italiaanse nationale wetgeving D.Lgs 196/2003 op de bescherming van de persoonlijke gegevens. De verwerking van gegevens, waarvoor wij garanderen maximale vertrouwelijkheid, is strikt en uitsluitend gedaan met het oog op zodat we de door u gevraagde services te bieden. Uw gegevens zullen niet worden doorgegeven of openbaar gemaakt aan derden voor welke reden dan ook en zonder uw voorafgaande toestemming. U kunt vragen om ze te laten wijzigen of te annuleren op elk gewenst moment door te schrijven naar

Waar zijn wij

« Meer in deze categorie