Home » Activiteiten » Watersport » Rafting Nomad, Vallo di Nera, UmbriŽ

Rafting Nomad, Vallo di Nera, UmbriŽ Pet FriendlyTrasimeno Card

Watersport

Perugia - Vallo di Nera Toon kaart

Het Centrum Rafting Nomad bevindt zich aan de voet van het schilderachtige middeleeuwse dorp Vallo di Nera, langs de nationale weg S.S. 685 delle Tre Valli Umbre, op 10 km afstand van Spoleto, pal aan de oever van de rivier de Nera. De activiteiten die er worden verricht vinden zowel “op het droge” plaats in de lokalen van het centrum, of op andere lokaties in de Valnerina, als op het water van de rivieren Nera en Corno.

Het centrum biedt activiteiten op water en land, geschikt voor alle leeftijden, die op een plezierige manier de natuur doen beleven, in alle veiligheid en onder permanante controle van deskundige gidsen: raften, kanŲen/kajakken, canyoning, boogschieten, mountain bike, quad, bergbeklimmen, orienteering en avonturenparcours,† dit alles in de ongerepte en betoverende milieucontext van de Valnerina, een gebied dat rijk is aan natuurlijke schoonheid, kunst, cultuur en gastronomie.

Nomad asd Rafting en† Outdoor Sport zijn leden van ASC-Attivitŗ Sportive Confederate, een overkoepelende sportvereniging erkend door het CONI (Nationaal Italiaans Olympisch Comitť).Raften op de Nera: ongeveer 8 km† van Vallo di Nera tot Scheggino, gemakkelijk traject, stroomafwaarts, zonder onderbrekingen, maximale veiligheid ook voor kinderen en personen die niet kunnen zwemmen. De tocht doet verschillende middeleeuwse dorpen aan en is landschappelijk gezien† ťťn van de mooiste.

Raften op de Corno: ongeveer 7 km van Serravalle di Norcia tot Nortosce, het traject passeert de spectaculaire en wilde rivierkloof† Gole di Biselli.

Elke dag geopend op afspraak met drie openingstijden: 10:00 – 13:00 - 16:00

Het centrum zorgt voor: waterschoenen en een neopreenpak, reddingsgordel, helm en een peddel. Bij kou en regen zijn er ook regenjacks/k-ways beschikbaar.†† Wat u zelf moet meenemen: extra ondergoed of badpak, handdoek, slippers. Bij koud weer is een dunne fleece trui of thermische trui aanbevolen.†††

DIENSTVERLENINGEN VAN HET CENTRUM
-Coffee Point
- Kleedkamers
- Kluisjes die door het personeel worden bewaakt.
- Douche en wasgelegenheden
- Parkeerplaats
- Barbecue

Belangrijkste services

  • Barbecue
  • Campagne
  • Goed bebost
  • Groepen mogelijk
  • HaarfŲhn
  • Honden und huisdieren toegestaan
  • Parkeerplaats
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Pet Friendly

Kleine en middelgrote huisdieren zijn welkom. Prijs en condities rechtstreeks met het hotel bespreken.

Trasimeno Card

15% reductie voor gezinnen met twee of meer kinderen

Aanvraag informatiePrivacy


Ik geef mijn toestemming om mijn persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor deze dienst.
De behandeling van uw persoonlijke gegevens zal gebeuren in volledige naleving van de bepalingen van Italiaanse nationale wetgeving D.Lgs 196/2003 op de bescherming van de persoonlijke gegevens. De verwerking van gegevens, waarvoor wij garanderen maximale vertrouwelijkheid, is strikt en uitsluitend gedaan met het oog op zodat we de door u gevraagde services te bieden. Uw gegevens zullen niet worden doorgegeven of openbaar gemaakt aan derden voor welke reden dan ook en zonder uw voorafgaande toestemming. U kunt vragen om ze te laten wijzigen of te annuleren op elk gewenst moment door te schrijven naar raftingnomad@gmail.com

Waar zijn wij