Home » Activiteiten » Bezoeken en proeverijen » Fattoria Luca Palombaro

Fattoria Luca Palombaro Trasimeno Card

Bezoeken en proeverijen

Magione - Monte del Lago Toon kaart

Het landbouwbedrijf Luca Palombaro bevindt zich vlak bij de poort van het schilderachtige dorpje Monte del Lago, dat op een rots over het meer uitkijkt.† Beschermd binnen de oude stadsmuren en omgeven door zijn uitgestrekte olijfgaarden produceert het bedrijf al sinds bijna een eeuw met passie en precisie zijn beroemde extra vergine olijfolie.

Bezoekers kunnen deelnemen aan rondleidingen in de oude molen en in de unieke kelder waar de kruiken met olijfolie worden bewaard; daarop volgt een proeverij, op een fraaie plaats met uitzicht over het meer, van twee verschillende soorten olijfolie; Roncone intens fruitig en Belfiore licht fruitig.

Er worden ook wandelingen door de olijfgaarden georganiseerd, om kennis te maken met de gespecialiseerde olijventeelt en de traditionale olijventeelt in combinatie met andere gewassen.

Belangrijkste services

  • Honden und huisdieren toegestaan
  • Park

Trasimeno Card

5% korting op producten die ter plaatse in de molen worden gekocht.

Aanvraag informatiePrivacy


Ik geef mijn toestemming om mijn persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor deze dienst.
De behandeling van uw persoonlijke gegevens zal gebeuren in volledige naleving van de bepalingen van Italiaanse nationale wetgeving D.Lgs 196/2003 op de bescherming van de persoonlijke gegevens. De verwerking van gegevens, waarvoor wij garanderen maximale vertrouwelijkheid, is strikt en uitsluitend gedaan met het oog op zodat we de door u gevraagde services te bieden. Uw gegevens zullen niet worden doorgegeven of openbaar gemaakt aan derden voor welke reden dan ook en zonder uw voorafgaande toestemming. U kunt vragen om ze te laten wijzigen of te annuleren op elk gewenst moment door te schrijven naar info@fattorialucapalombaro.com

Waar zijn wij