Home » Activiteiten » Bezoeken en proeverijen » Azienda Agricola Montemelino

Azienda Agricola Montemelino Pet FriendlyTrasimeno Card

Bezoeken en proeverijen

Tuoro sul Trasimeno Toon kaart

Montemelino is een biologisch landbouwbedrijf en agriturismo met ca 60 hectare land, in de heuvels ten noorden van het Trasimenomeer, tussen UmbriŰ en Toscane.á De wijngaard, ca 8 hectare groot, valt onder het wijngebied DOC Colli del Trasimeno, een streek die uitermate geschikt is voor wijnbouw, ook vanwege het milde en gunstige microklimaat van het meer.

De kleine maar gezellige wijnkelder met prachtig uitzicht op het Trasimenomeer staat altijd open voor wie ge´nteresseerd is in onze eigen geproduceerde wijnen en deze wil proeven. (MAANDAG-ZATERDAG 9-12,30/15-19).

Op afspraak organiseren we ook begeleide proeverijen voor kleine groepen, met bezoek aan de wijngaarden, de wijnkelder en proeverij van al onze wijnen.


Pet Friendly

Kleine en middelgrote huisdieren zijn welkom. Prijs en condities rechtstreeks met het hotel bespreken.

Trasimeno Card

10% korting op wijnen die in de wijnkelder worden gekocht.

Aanvraag informatiePrivacy


Ik geef mijn toestemming om mijn persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor deze dienst.
De behandeling van uw persoonlijke gegevens zal gebeuren in volledige naleving van de bepalingen van Italiaanse nationale wetgeving D.Lgs 196/2003 op de bescherming van de persoonlijke gegevens. De verwerking van gegevens, waarvoor wij garanderen maximale vertrouwelijkheid, is strikt en uitsluitend gedaan met het oog op zodat we de door u gevraagde services te bieden. Uw gegevens zullen niet worden doorgegeven of openbaar gemaakt aan derden voor welke reden dan ook en zonder uw voorafgaande toestemming. U kunt vragen om ze te laten wijzigen of te annuleren op elk gewenst moment door te schrijven naar info@montemelino.com

Waar zijn wij