Home » Activiteiten » De Museums van het Trasimeno gebied » Percorso Museale Castiglione del Lago, Trasimeno, Umbria

Percorso Museale Castiglione del Lago, Trasimeno, Umbria Trasimeno Card

De Museums van het Trasimeno gebied

Castiglione del Lago Toon kaart

Het palazzo dat in midden zestiende eeuw werd gebouwd door Galeazzo Alessi in opdracht van de Markies Ascanio della Corgna, is een mooi voorbeeld van de italiaanse Renaissance. Binnen ziet u een serie fresco’s van Niccolò Circignani, Pomarancio genoemd, en een uitstalling van etruskische en romeinse vondsten uit dit gebied.

Een nauwe gang verbindt het Palazzo aan de pentagonale Rocca die uit 1247 stamt en doet denken aan het sterrenbeeld van Leo, zodat ook dit als een heilige en mysterieuze plaats wordt beschouwd, zoals het meer van Trasimeno.

www.comune.castiglione-del-lago.pg.it

Trasimeno Card

15% korting op alle producten in de bookshop

Aanvraag informatiePrivacy


Ik geef mijn toestemming om mijn persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor deze dienst.
De behandeling van uw persoonlijke gegevens zal gebeuren in volledige naleving van de bepalingen van Italiaanse nationale wetgeving D.Lgs 196/2003 op de bescherming van de persoonlijke gegevens. De verwerking van gegevens, waarvoor wij garanderen maximale vertrouwelijkheid, is strikt en uitsluitend gedaan met het oog op zodat we de door u gevraagde services te bieden. Uw gegevens zullen niet worden doorgegeven of openbaar gemaakt aan derden voor welke reden dan ook en zonder uw voorafgaande toestemming. U kunt vragen om ze te laten wijzigen of te annuleren op elk gewenst moment door te schrijven naar info@lagodarte.com

Waar zijn wij