Home » Activiteiten » Excursies, Trasimenomeer, Assisi, UmbriŽ » Trasimeno Slow Experience, Trasimenomeer, UmbriŽ

Trasimeno Slow Experience, Trasimenomeer, UmbriŽ Pet FriendlyTrasimeno Card

Excursies, Trasimenomeer, Assisi, UmbriŽ

Tuoro sul Trasimeno Toon kaart

Een gebied van binnenuit leren kennen, langzaam over paden trekken die het heuvellandschap doorkruisen, door het water van het meer varen en de geheimen ontdekken die daarin verborgen liggen: kom met ons mee voor een† slow experience aan het Trasimenomeer.
Klik op ons internetportaal www.trasimenoslowexperience.it, maak je keuze uit de activiteiten, reserveer en†† veel plezier! !!

Belangrijkste services

  • Honden und huisdieren toegestaan
Pet Friendly

Huisdieren toegestaan. Honden moeten aangelijnd.

Trasimeno Card

Korting van 10% op alle activiteite

Aanvraag informatiePrivacy


Ik geef mijn toestemming om mijn persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor deze dienst.
De behandeling van uw persoonlijke gegevens zal gebeuren in volledige naleving van de bepalingen van Italiaanse nationale wetgeving D.Lgs 196/2003 op de bescherming van de persoonlijke gegevens. De verwerking van gegevens, waarvoor wij garanderen maximale vertrouwelijkheid, is strikt en uitsluitend gedaan met het oog op zodat we de door u gevraagde services te bieden. Uw gegevens zullen niet worden doorgegeven of openbaar gemaakt aan derden voor welke reden dan ook en zonder uw voorafgaande toestemming. U kunt vragen om ze te laten wijzigen of te annuleren op elk gewenst moment door te schrijven naar info@trasimenoslowexperience.it

Waar zijn wij