Home » Activiteiten » Bezoeken en proeverijen » Casa del Cioccolato Perugina, UmbriŽ

Casa del Cioccolato Perugina, UmbriŽ Trasimeno Card

Bezoeken en proeverijen

Perugia - San Sisto Toon kaart

Nodigt je uit in de††Casa del Cioccolato Perugina voor een smakelijke en unieke ervaring in het teken van de Chocola...

Ontdek het Museum - Een fascinerende reis door de industriŽle en artistieke geschiedenis van deze fabriek, die als symbool van “italianiteit” kan worden beschouwd.
Proeven in de fabriek - Een prikkelende route voor al uw zintuigen leidt u naar het hartje van de chocolade-productie, waar een heerlijke proeverij van de Perugina-producten op u staat te wachten.
Maaken je eigen chocola in de school -†Doe een schort aan en maak Baci, bonbons en andere zoete verleidingen samen met de Meester-chocolatiers. Ontdek lekkerbekkend de geheimen van de chocoladekunst.

Informatie en reservering bel gratis nummer†800800907 of kijk op de web site www.perugina.com†
Viale San† Sisto 207/C San Sisto Perugia

Trasimeno Card

euro 2.00 KORTING op toegang, euro 1.00 KORTING op gereduceerde toegang gratis tot 5 jaar

Aanvraag informatiePrivacy


Ik geef mijn toestemming om mijn persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor deze dienst.
De behandeling van uw persoonlijke gegevens zal gebeuren in volledige naleving van de bepalingen van Italiaanse nationale wetgeving D.Lgs 196/2003 op de bescherming van de persoonlijke gegevens. De verwerking van gegevens, waarvoor wij garanderen maximale vertrouwelijkheid, is strikt en uitsluitend gedaan met het oog op zodat we de door u gevraagde services te bieden. Uw gegevens zullen niet worden doorgegeven of openbaar gemaakt aan derden voor welke reden dan ook en zonder uw voorafgaande toestemming. U kunt vragen om ze te laten wijzigen of te annuleren op elk gewenst moment door te schrijven naar casadelcioccolatoperugina@servizio-clienti.it

Waar zijn wij