Home » Activiteiten » Bezoeken en proeverijen » Azienda Agricola Bittarelli, Trasimenomeer, UmbriŽ

Azienda Agricola Bittarelli, Trasimenomeer, UmbriŽ Trasimeno Card

Bezoeken en proeverijen

Castiglione del Lago Toon kaart

Kom onze streek verkennen en ontdek de gewassen die wij daar telen: door deel te nemen aan de oogst van het Trasimenoboontje kan je het hele productieproces volgen, van het plukken tot de verdere bewerkingen. Bittarelli is een biologisch landbouwbedrijf, omgeven door de glooiende heuvels van het Trasimenomeer, op de grens tussen UmbriŽ en Toscane, dat sinds 1970 peulvruchten, granen en andere streekproducten verbouwt.

Op afspraak worden bezoekers hartelijk ontvangen voor rondleidingen op de boerd kookworkshops, tours en proeverijen van onze 0 km producten,erij,† waar je je te goed kan doen aan onze traditionele streekgerechten, maar ook aan andere creatieve schotels, die al naar gelang het seizoen in eigen keuken worden bereid. De hapjes en maaltijden worden ook buiten in onze panoramische tuin geserveerd, en eveneens in de vorm van een picnic.

Belangrijkste services

  • Campagne
  • Feesttent
  • Groepen mogelijk
  • Honden und huisdieren toegestaan
  • Park
  • Parkeerplaats
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Trasimeno Card

5% korting op lokale producten

Aanvraag informatiePrivacy


Ik geef mijn toestemming om mijn persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor deze dienst.
De behandeling van uw persoonlijke gegevens zal gebeuren in volledige naleving van de bepalingen van Italiaanse nationale wetgeving D.Lgs 196/2003 op de bescherming van de persoonlijke gegevens. De verwerking van gegevens, waarvoor wij garanderen maximale vertrouwelijkheid, is strikt en uitsluitend gedaan met het oog op zodat we de door u gevraagde services te bieden. Uw gegevens zullen niet worden doorgegeven of openbaar gemaakt aan derden voor welke reden dan ook en zonder uw voorafgaande toestemming. U kunt vragen om ze te laten wijzigen of te annuleren op elk gewenst moment door te schrijven naar

Waar zijn wij