Home » Activiteiten » De Museums van het Trasimeno gebied » La Torre dei Lambardi

La Torre dei Lambardi Pet FriendlyTrasimeno Card

De Museums van het Trasimeno gebied

Magione Toon kaart

Gebouwd door de Gerosolimitani Knights (later de Ridders van Malta) tegen het einde van de XII eeuw, de Lambardi toren stijgt majestueus boven het stadje Magione uit. Dit buitengewone fort staond in het centrum van bittere gevechten al in de XIV eeuw en tot het einde van de Middeleeuwen veranderde het ontelbare malen van eigenaar.
De toren is heden een prachtig en panoramisch terras en een modern congrescentrum voor fijne hedendaagse kunst.
Open van april tot september van donderdag tot zondag.

Andere dagen op afspraak: "Het Etruskische meer. Het dagelijkse leven bij het Trasimenomeer aan de hand van afbeeldingen van heilige rituelen”.
De tentoonstelling is een belangrijk cultureel evenement en biedt de bezoeker meer dan zeventig objecten die tot de materiŽle cultuur en godsdienst van de Etrusken behoren, foto’s van groot formaat, tweetalige uitleg, cartografische reconstructies, interactiviteit en multimedia.
Een reis door de tijd van de Etrusken, waarbij belangrijke en significante voorwerpen te bezichtigen zijn over de leefgewoontes en heilige rituelen van dit antieke volk, objecten die in het Trasimenobied werden opgegraven, maar veelal nooit eerder publiek werden tentoongesteld, aangezien bewaard in het depot van het Archeologisch Museum en van de Monumentenzorg van UmbriŽ.
De tentoonstelling is georganiseerd door de Gemeente Magione, in samenwerking met het Nationaal Archeologisch Museum van UmbriŽ en de Monumentenzorg.
Uur: 10.30-13.00 / 15.00-18.00

Info: +39 075 8473078 - torredeilambardi@libero.it - http://www.magionecultura.it/ -
https://it-it.facebook.com/UfficioStampaMagione

Belangrijkste services

  • Honden und huisdieren toegestaan
Pet Friendly

Huisdieren toegestaan met leiband

Trasimeno Card

Speciale aanbieding toegangskaarten: Museo della Pesca euro 1.00- Torre dei Lambardi euro 1.00

Aanvraag informatiePrivacy


Ik geef mijn toestemming om mijn persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor deze dienst.
De behandeling van uw persoonlijke gegevens zal gebeuren in volledige naleving van de bepalingen van Italiaanse nationale wetgeving D.Lgs 196/2003 op de bescherming van de persoonlijke gegevens. De verwerking van gegevens, waarvoor wij garanderen maximale vertrouwelijkheid, is strikt en uitsluitend gedaan met het oog op zodat we de door u gevraagde services te bieden. Uw gegevens zullen niet worden doorgegeven of openbaar gemaakt aan derden voor welke reden dan ook en zonder uw voorafgaande toestemming. U kunt vragen om ze te laten wijzigen of te annuleren op elk gewenst moment door te schrijven naar torredeilambardi@libero.it

Waar zijn wij