Home » Aanbiedingen en Last Minute » Juli - het Trasimeno

Juli - het Trasimeno

M.i.v. 01/03/2020 Tot 31/03/2020

Juli  - het Trasimeno

Voorstel van juli :
Aanbod geldig voor een periode van zeven opeenvolgende nachten in uw keuze in de maand juli:
7 overnachtingen in een tweepersoonskamer met eigen badkamer 560, 00 (280, 00 per persoon) (de aanbieding is inclusief 7 overnachtingen voor 2 personen met ontbijt, eigen parkeerplaats en zwembad)
Aanbod geldig voor een periode van vier opeenvolgende avonden naar keuze in de maand juli:
4 overnachtingen in een tweepersoonskamer met eigen badkamer € 360, 00 (180, 00 per persoon) (de aanbieding is inclusief vier overnachtingen voor 2 personen, ontbijt, prive parking, zwembad)
Voor langere periodes ´LANGE EN VOORDELEN KORTINGEN OP DE TARIEVEN overeen te komen tijdens het moment van boekingDeze aanbiedingen zijn alleen geldig voor boekingen gemaakt via het internet, contact opnemen met de B & B op info@isoletramonti.com De reservatie is geldig beschouwd zodra bevestigd door de structuur.

Vanaf € 80

Aanvraag informatiePrivacy


Ik geef mijn toestemming om mijn persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor deze dienst.
De behandeling van uw persoonlijke gegevens zal gebeuren in volledige naleving van de bepalingen van Italiaanse nationale wetgeving D.Lgs 196/2003 op de bescherming van de persoonlijke gegevens. De verwerking van gegevens, waarvoor wij garanderen maximale vertrouwelijkheid, is strikt en uitsluitend gedaan met het oog op zodat we de door u gevraagde services te bieden. Uw gegevens zullen niet worden doorgegeven of openbaar gemaakt aan derden voor welke reden dan ook en zonder uw voorafgaande toestemming. U kunt vragen om ze te laten wijzigen of te annuleren op elk gewenst moment door te schrijven naar

Waar zijn wij

« Meer in deze categorie