Borgo Badia Pet Friendly

Vakantiehuizen en-appartementen

Castiglione del Lago - Badia San Cristoforo Toon kaart

Aantal appartementen: 5   |  Aantal slaapplaatsen in appartementen: 26

In de heerlijke rustige natuur van Umbrië bevindt zich een prachtige oud dorpje (borgo) op slechts 5 km afstand van het oude centrum van Castiglione del Lago.

Er zijn 3 huizen: de Portico, landhuis met 5 appartementen van alle gemakken voorzien. Park en privé zwembad. De Villetta: losstaand huis met tuin, 2 tweepersoonskamers, zitkamer met keukenhoek, badkamer.
De Casolare: 4 tweepersoonskamers, 3 badkamers, keuken van alles voorzien, 2 zitkamers met open haard. Park en privé zwembad met hydromassage. Barbecue, parkeerplaats, speeltuin, baby sitting, fietsen.

Voor speciale aanbiedingen wendt u zich rechtstreeks tot de management of zie de web site.

Mogelijkheid tot speciale prijzen voor groepen - www.borgobadia.com

Pet Friendly

Kleine en middelgrote huisdieren zijn welkom. Prijs en condities rechtstreeks met het hotel bespreken.

Aanvraag informatiePrivacy


Ik geef mijn toestemming om mijn persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor deze dienst.
De behandeling van uw persoonlijke gegevens zal gebeuren in volledige naleving van de bepalingen van Italiaanse nationale wetgeving D.Lgs 196/2003 op de bescherming van de persoonlijke gegevens. De verwerking van gegevens, waarvoor wij garanderen maximale vertrouwelijkheid, is strikt en uitsluitend gedaan met het oog op zodat we de door u gevraagde services te bieden. Uw gegevens zullen niet worden doorgegeven of openbaar gemaakt aan derden voor welke reden dan ook en zonder uw voorafgaande toestemming. U kunt vragen om ze te laten wijzigen of te annuleren op elk gewenst moment door te schrijven naar info@borgobadia.it

Waar zijn wij